Benløse Fysioterapi har været trofast sponsor i mange år. De støtter også klubben i 21/22.

Benløse Fysioterapi har i mange år været samarbejdspartner i klubben. Klinikken har bistået med diagnosticering og behandling af klubbens spillere, og står altid klar til at hjælpe med at behandle alle slags smerter eller problemer, herunder sportssakder. Husk, støt vores lokale sponsorer, de støtter os! Læs mere om Benløse Fysioterapi nedenfor:

Hos Benløse Fysioterapi behandler vi typisk smerter i ryg, knæ, skulder eller andre led, men grundet mange års erfaring kan vi lave et behandlingsforløb for flere typer smerter eller problemer. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Vi mener, det er vigtigt at fysioterapi, akupunktur og træning er tilpasset den enkelte. Ved første konsultation vil vi, i samarbejde med dig, lægge en behandlingsplan tilpasset netop din situation- og derved give dig den mest effektive behandling.

Vi tilbyder bl.a.

  • Fysioterapeutisk undersøgelse
  • Ultralydsscanning
  • Idrætsfysioterapi
  • Ryg-/nakkebehandling

Et erfarent team af fysioterapeuter

Vi videreuddanner os løbende og holder os ajour inden for vores fag, så vi kan tilbyde den mest optimale behandling. Uanset hvilken fysioterapeut fra vores klinik, du bliver behandlet af, kan du være sikker på, at de er kompetente, imødekommende og opdaterede på de nyeste behandlingsmetoder inden for alle de områder, vi dækker.

Da vi hele tiden holder vores viden opdatereret ved hjælp af kurser og videreuddannelse, har vi erfaring med at sparring mellem hinanden er nøglen til at din behandling bliver sammensat optimalt.

Kontakt klinikken på telefon: 57 61 44 44

Tusind tak til Benløse Fysioterapi for samarbejdet!