På lørdag tager Benløse imod Hvidovre Attack i Dansk Kabel TV Arena, hvor du kan se kampen på SPORT LIVE.

De rødblusede fra vestegnen har mistet flere bærende spillere i løbet af sæsonen, og har haft svært ved at finde fodfæste. Det er bestemt heller ikke på lørdag de skal finde tilbage til deres normale niveau. Benløse havde en kamp i lørdags der blev mere udfordrende end forventet, og vil gerne tilbage på sporet med færre mål lukket ind, og flere mål scoret.

Vi har haft en snak med assistenttræner, David de Fries, om hvordan han så kampen, og hvordan man omstiller sig efter en dårlig præstation, samt forbereder sig til en ny kamp.

“Vi vidste inden kampen mod SEIF at det var en modstander vi ikke skulle undervurdere, og hatten af for deres kampgejst og vilje til at kæmpe sig tilbage i kampen igen. Det er noget som jeg ikke synes man skal tage fra dem ved at kampen ikke forløber som vi selv gerne ville have det.”

David de Fries har analysen klar, der skal lukkes af, og produceres mere fremadrettet; “Vi skal være bedre i vores offensive forsvar til at få lukket ned for kontra, og så skal vi til at score på vores chancer. Vi brænder for meget, længere er den ikke.”

Det er altså på lørdag vi ser om trænerteamet er lykkedes med opgaven. Du ser kampen på SPORT LIVE k. 14:00.