Så ruller bolden endelig i Danmarks bedste floorballrække. Vi er klar til at vise, at vi ikke har hvilet på laurbærene henover den uønskede pause.

Hovedtræner Martin Lytje understregede over for spillerne på sidste træning inden kampen , at ingen af parterne havde prøvet den her situation før. At have en lang pause, og så gå ind i så vigtig del af sæsonen er uden fortilfælde. Derfor går trænerteamet ind til kamp med et meget nuanceret syn på tingene.

“Ingen ved hvor de er henne rent kampmæssigt, men vi ved hvordan det går til træningerne, og der ser det rigtigt lovende ud forud for kampen”. – Martin Lytje

Assisterende træner David de Fries har set de forrige kampe mod Vanløse og forberedt kampanalysen. Han påpeger der er flere vigtige elementer vi kan til med fra de tidligere kampe og bruge mod dem i aften.

“Vi kan se nogle tydelige tendenser i Vanløses spil, og de tendenser skal vi forsøge at udnytte til vores fordel til kampen. Vi har lagt et stort fokus på de ting vi skal lykkes med for at vinde kampen” – David de Fries

Det bliver et Benløsehold med massere af energi, en stor bredde og en spilleglæde der træder ind på plastgulvet i Dansk Kabel TV Arena. Vi håber vores fans vil følge os over nettet, for selvom I ikke er der på tilskuerpladserne, betyder det enormt meget at vi ved i følger med.

Se truppen her: https://bfcfloorball.dk/?p=1940

I kan følge kampen via vores Youtube-kanal via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=guFdYatF8gU