Ny tøj- og udstyrssponsor

Ny tøj og udstyrssponsor til Benløse Floorball Club

Benløse Floorball Club er stolte over, at vi efter en længere udbudsrunde, nu kan løfte sløret for, at Benløse fra sæsonen 2018/2019 og frem, skal spille i JOMA tøj. På udstyrsfronten har vi indgået en aftale med Copenhagen Floorball Center og Blindsave, som sikrer, at klubbens medlemmer, kan spille med det bedste udstyr på markedet, uden evt. bindinger.

Casper Bøge Wielsøe bestyrelsesmedlem udtaler: Nogle vil måske mene, at vores aftale med at gå væk fra en fast udstyrspartner, som vi de sidste mange sæsoner har haft, må være en tilbagegang eller en dårlig aftale vi har fået i hus, men det er det bestemt ikke. Vi har brugt rigtig mange timer, på at få denne aftale i hus og med denne aftale får vi en aftale, der er skræddersyet til vores klubs medlemmer og som vi ikke har set bedre hidtil. Vi har især sikret en super aftale på tøjdelen for vores medlemmer og klubben, men også en udstyrsaftale, der ikke binder vores ligaspillere til bestemte floorballmærker. Vi er meget glade for denne aftale og ser meget frem til det samarbejde, vi fremover skal have med især Copenhagen Floorball Center og Christoffer Vitek.

JOMA – Tøjpriser hvor alle kan være med.

Allerede fra de indledende forhandlinger med JOMA har vi følt, at vi her fik et produkt der var super godt, samt ville få en samarbejdspartner, der virkelig ville os som klub. Vi har i forhandlingerne haft stort fokus på, at aftalen, skulle tilgodese alle klubbens medlemmer og ikke kun klubbens ligahold. Det har vi følt, at JOMA og i særdeleshed Copenhagen Floorball Center har indfriet. Begge har lagt meget energi i få skræddersyet en aftale, der har passet til vores ønsker. Vi er en af landets største klubber, med mange ungdomsspillere og et ligahold i toppen af dansk herre floorball, som nu alle kan få del i nogle gode aftaler.

Det har i vores aftale med JOMA været vigtig, at både kvalitet og leveringstider er i højsædet. Efter vores forhandlinger og samtaler med dem, mener vi, at de kan leve op til begge krav. Vi har yderligere fået bekræftet fra andre klubber, som allerede i dag benytter JOMA, at både kvalitet og leveringstider er rigtig gode. Samtidig er vi heller ikke i tvivl om, at Copenhagen Floorball Center kan levere tøjet hurtigt.

Benløse vil fremover komme til at spille i de velkendte farver med rød hjemmebane trøje og sort udebane trøje, med sorte shorts og sorte strømper til. Hjemmebanetrøjen kan ses nederst, hvor Benløses Mark Bek står i den, sammen med klubbens næstformand Jacob Bjørnsholm og Copenhagens Floorball Centers ejer Christoffer Vitek.

Copenhagen Floorball Center

Et stort ønske fra klubbens mange medlemmer, har i de sidste mange år været, at få en god aftale med Christoffer og Copenhagen Floorball Centers butik. Vi ved at mange af vores medlemmer selv har søgt ind til Copenhagen Floorball Center og fået en rigtig kompetent vejledning og hurtige leveringstider. Da muligheden derfor opstod for en kombineret aftale, på både tøj og udstyr, var vi klar til at gå i seriøse forhandlinger. Vi ser derfor frem til at blive en af Copenhagen Floorball Centers flagskibe inden for floorball og nyde godt af den kompetente vejledning der ydes i butikken. Vi glæder os også meget til, at Christoffer og hans ansatte tager butikstraileren med til Ringsted og viser og vejleder alle klubbens medlemmer i tøj og stave, flere gange i løbet af sæsonen.

Fremover vil man nemt kunne handle tøj og udstyr på www.copenhagenfloorballcenter.dk, alt vil være nemt tilgængeligt for spillere, men i høj grad også forældre, bedsteforældre og andre der måtte være interesseret.

Blindsave

Fra denne sæson, er vi glade for, at vi skal se vores målmænd spille i Blindsave målmændstøj. Det har været et stort ønske, fra flere af vores ligamålmænd igennem længere tid. Da muligheden så opstod i år, var vi klar til at forfølge den og vi glade for, at det er lykkes i år og vores to landsholdsmålmænd, fremover er klædt på fra yderst til inderst i Blindsave udstyr. Emil Brixager udtaler: Jeg har flere gange prøvet deres udstyr og vist at her har vi haft med en virkelig seriøs producent at gøre. Jeg har ønsket i flere år, at kunne spille fuldt ud i deres udstyr og at det nu er lykkes, takket være det gode arbejde der gjort i denne proces, er jeg virkelig glad for. Jeg håber dette er de sidste procenter, der er med til at gøre David og jeg til de to målmænd, der skal med Danmark til VM til december og sikre os endnu en super sæson i liga med forhåbentligt Danmarks bedste målmandsteam.

Prøv JOMA tøjet d. 10. september i Ringsted Sportscenter

Allerede d. 10. september kl. 19.30 kommer Copenhagen Floorball Center til Ringsted og fremviser alt det nye tøj. Her kan alle klubbens medlemmer komme forbi og prøve modellerne og købe det nye spilletøj. Tøjet vil herefter blive trykt og leveret inden for en uges tid og dermed skulle alt tøjet gerne være klar til de første kampe i denne sæson.

Hvis man er forhindret i at komme denne aften, vil online klubshoppen være åben fra uge 36. Man er også altid velkommen til at kigge forbi butikken i Rødovre og prøve tøjet. Gør man det, vil man næsten altid kunne få trykt trøjen med det samme og få det med hjem.