Søndagens ligakamp spilles uden tilskuere. Det er dybt beklageligt for vores tilskuere, fans og andre floorballglade mennesker, at kampen spilles uden for lukkede døre.

Årsagen er, at der er sket en negativ udvikling i smittespredningen i Ringsted Kommune og vi mener, at vi udviser rettidig omhu ved ikke at samle over 200 mennesker i Dansk Kabel TV Arena. Beslutningen er taget af bestyrelsen i Benløse Floorball Club sammen med de relevante myndigheder, herunder Sundhedsstyrelsens smittesporingsenhed. Derfor er det vigtigt at understrege, at ingen, udover de relevante parter i forbindelse med kampen, vil blive lukket ind. Vi opfordrer derfor alle til at blive hjemme. Helt skidt er det nemlig ikke. Vores fantastiske stream-team er nemlig klar til at levere en fremragende produktion floorball. Kampen er derfor alligvel mulig at se på vores youtubekanal: www.youtube.com/user/bfcfloorball/featured
Vi håber alle vil følge retningslinjerne og stå sammen i kampen mod at få bugt med smitten hurtigst muligt. Vi vil så gerne have jer tilbage i hallen, men vi skal vise stor agtpågivenhed og følge de råd og anvisninger vi får fra myndighederne. Indtil da, må kampen følges online, hvor stream-teamet vil være tændte, efter vores første hjemmekamp var en TV-kamp.