Martin Lytje overtager cheftrænergerningen og får David de Fries som assistent resten af indeværende sæson. Det øvrige team fortsætter.

De sidste grundspilskampe og et spændende slutspil venter lige rundt om hjørnet. Benløse Floorball Club har nu teamet på plads, der skal stå i spidsen for ligaholdet resten af sæsonen. Martin Lytje bliver cheftræner og David de Fries assisterende træner.
– Vi er glade for, at Martin Lytje med kort varsel har valgt at træde til. Det er en rutineret herre, der kender holdet rigtig godt. Med om bord får han David de Fries som assistent, der ligeledes kommer med masser af erfaring og kendskab til holdet. På den måde får vi både stabilitet og fornyelse, lyder meldingen fra klubbens bestyrelse.
Martin Lytje var assistent under holdets tidligere træner, Jens Hagbarth, mens David de Fries i en årrække, har trænet nogle af klubbens bedste ungdomshold. Det øvrige team med holdleder og fysioterapeut fortsætter i øvrigt også.
Spændende måneder venter
De første træninger er gennemført, og det står klart, at ambitionerne fortsat er høje. Selv om det bliver svært, sigter holdet mod at stå i endnu en DM-finale, når der er superfinaledag i dansk floorball den 13. april.
Forude venter dog først topkampene mod Frederikshavn søndag den 20. januar kl. 15 på hjemmebane og i Sunds den 26. januar, der formentlig kommer til at afgøre, hvor Benløse ender i grundspillet, og dermed sætter rammerne for vejen til en eventuel finale.