Det står klart efter to sæsoner i spidsen for dameholdet i ligaen, hvor Henrik har udviklet holdet og indsluset flere unge spillere.

Henrik er selv ærgerlig over beslutningen, men han har mærket efter, og accepteret, at han ikke kan gennemføre næste sæson med alt det det kræver; “Efter to sæsoner som træner for Benløse har jeg desværre måtte melde til bestyrelsen, at jeg stopper da min hverdag ikke kan hænge sammen med træningerne”, starter Henrik.

Hovedpersonen har selv været meget tilfreds med sin tid som ligatræner, og ser positivt tilbage på perioden. “Det har været en fantastisk tid på holdet, som består af en god blanding af rutinerede damer og unge talenter. Og holdets fremgang kan ses i tabellen og resultaterne i kampene”, fortsætter han.

Sidste kamp i sæsonen var Benløse ved at levere en lille overraskelse, da man var foran mod Hvidovre, men hvor man til sidst måtte se sig slået af københavnerne. Det viser helt klart hvor langt Henrik har taget dameholdet. “Senest mod Hvidovre, som vi taber 1-2 til, kunne været gået begge veje”.

Døren er altid åben for Henrik, som ikke vil afvise, at han endnu engang kan findes i trænerboksen i Benløse; “Det har været to gode sæsoner jeg har haft som træner på holdet, og jeg håber at når jeg kan finde tiden igen til det, og at der kan findes en plads til mig” afslutter han.

Klubben vil gerne takke Henrik for to flotte sæsoner i Benløse.

Nu begynder arbejdet i kulissen med at finde hvem der skal stå i spidsen for det talentfulde Benløsehold.