Vi ønsker alle en glædelig jul i og omkring Benløse Floorball Club. Det har været et mærkeligt år, en aflyst sæson, og en sæson der gik på juleferie tidligere end forventet. Vi håber efter nytåret, at kunne komme i gang på alle hold igen, så vi kan dyrke den sport vi elsker mest!

Vi vil gerne takke alle medlemmer for deres indsats, specielt under corona. Det har ikke været nemt, men vi synes vi har klaret os godt, og vi har kunne styre uden om de helt store problemer når vi har løftet i flok.

En stor tak skal lyde til alle trænerne på de respektive hold. I har skulle navigere under retningslinjer, og prøve at konstruere floorballtræning i grupper á 10 og med flere andre uvante momementer. Vi håber, at I har lært noget om floorballtræningen, og hvordan man også kan træne på, også selvom man er alene derhjemme i haven eller indkørslen.

Holdlederne har i den grad også været på prøve. De fleste af holdlederne har taget tjansen med at sørge for afspritning, afstand til træning og kampe, samt de vanlige opgaver for holdlederne. I er uundværlige for enhver træner, og for os som klub. Der skal også lyde et stort tak til jeres arbejde.

Vi må heller ikke glemme vores fantastiske samarbejdspartnere og sponsorer. I har muliggjort, at vi kan tilbyde gode rammer for børn og unge i Ringsted Kommune. Uden jer, kan vi næsten ikke overleve, det bliver i hvert fald ikke engang halvt så sjovt uden den massive støtte og hjælp I hver sæson yder. Vi håber I fortsat vil være en del af klubben, og dens arbejde for at nå ud til endnu flere børn, unge og ældre i kommunen, så flere kan dyrke floorball. TAK!

De sidste vi gerne takke alle er, alle de FRIVILLIGE udover trænere og holdledere, som også bidrager til hjulene drejer rundt i klubben. Nogen sidder ved dommerbord, nogen sidder i udvalg, andre skærer frugt til en ungdomskamp, holder øje med tilskuertal til ligakampe eller sågar livestreamer sådan. I fortjener så meget ros. Vi henstiller til, at man næste gang møder en frivillig i klubben, lige siger et stort tak til den frivillige for det arbejde han eller hun gør.

Til slut vil vi lige nævne, at hvis nedlukningen fortsætter på den anden side af nytår, vil vi i bestyrelsen først i januar kigge på kontingentbetaling og en mulig refusion for de hold, der fortsat er lukket ned. Vi vil meget gerne undgå udmeldelser og opfordrer til, at I betaler kontingent 1. januar uanset hvilke meldinger, der kommer. Så lover vi til gengæld at komme med hurtige svar i januar.

Nu er der ikke andet tilbage, end at ønske god jul. Vi håber, at jer spillere får selvtrænet derhjemme, får en ny stav, grip, Benløsetrøje fra JOMA, knæbeskyttere eller andet godt floorballudstyr fra Floorballcentret d. 24. Vi ses på den anden side.

Glædelig jul, pas godt på jer selv.

På vegne af Bestyrelsen