Opdateret 3. januar 2019

Benløse Floorball Club har besluttet at stoppe samarbejdet med ligacheftræner Jens Hagbarth ved årsskiftet til 2019. En svær, men nødvendig beslutning.

Efter første halvdel af sæsonen er konklusionen efter grundige overvejelser blevet, at der skal nye kræfter til at føre holdet gennem resten af indeværende sæson. Hvem der skal stå i spidsen falder på plads i løbet af de kommende uger.

Jens Hagbarth kom til Benløse til sæsonen 2016/2017. Siden da har holdet været i tre DM-finaler og vundet klubbens første og eneste danmarksmesterskab på herresiden.

Jens kom til med stort engagement, og det er som danmarksmester med et stort hjerte for klubben, vi vil huske Jens.

Vi ønsker Jens held og lykke fremadrettet.

Bestyrelsen i Benløse Floorball Club


Udmelding fra 29. november 2018

Benløse Floorball Club slås i øjeblikket med en presset økonomi.

En konsekvens heraf er, at klubben desværre må opsige samarbejdet med ligatræner Jens Hagbarth med udgangen af denne sæson. Kontrakten er ellers gældende til udgangen af sæson 2019/2020. Det har været en svær beslutning, men samtidig rettidig omhu.

Samarbejdet med Jens fortsætter til udgangen af indeværende sæson, og ledelsen omkring ligaholdet, spillerne og bestyrelsen sætter nu fokus på at runde sæsonen stærkt af. At Jens Hagbarth fortsætter sit virke understreger det engagement, han fra dag et har lagt i klubben.

Benløse Floorball Club har trods det økonomiske, stadig ambitioner om at have et ligahold i toppen af dansk floorball. Bestyrelsen skal sammen med ligaudvalget, igang med at kigge på såvel økonomi som rammer for holdet meget snart.

Vi vil slet ikke begynde på at takke Jens for indsatsen endnu. Der er kampe der skal vindes forude. Pt. står der tre sæsoner, tre DM-finaler og et Danmarksmesterskab på meritlisten. Derudover en række ungdomsmesterskaber og -medaljer.