Flere spændende projekter og et ønske om et styrket fokus på udvikling har gjort, at Benløse Floorball Club pr. 1. august har ansat David de Fries som udviklingskonsulent i en deltidsstilling.

Du kender David de Fries fra Benløse Floorball Clubs ligahold i rollen som både målmand og træner. Men David er også en stor ildsjæl, og for nogle måneder siden viste sig en unik mulighed. Nemlig at ansætte David som udviklingskonsulent i en deltingsstilling ved siden af hans engagement på IKA Ringsted og som cheftræner for herre liga.

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået mulighed for at begynde dette samarbejde med David. Det kommer til at få stor betydning for Benløse Floorball Clubs retning og udvikling i de kommende år, og Davids profil og kompetencer passer perfekt”, siger formand Camilla Holm og fortsætter:

“David skal arbejde med forskellige projekter og den generelle udvikling i klubben særligt omkring børn og unge. For eksempel arbejder vi på at etablere et stort samarbejde med skolerne i Ringsted Kommune, som David skal stå i spidsen for. Derudover får David en afgørende rolle i vores kommende rekrutteringsarbejde, og så skal han ikke mindst arbejde med udviklingen af kvaliteten i vores tilbud til børn og unge via et tæt samarbejde med de mange dygtige trænere”.

Selv er David glad for at få muligheden for at arbejde professionelt med udviklingen af den klub, han brænder for:

“Timingen passer perfekt, og jeg ser frem til at sætte et stort aftryk på klubben i de kommende år. Der er et stort, og på mange områder uforløst potentiale, som vi skal i gang med. Med min erfaring fra både floorball- og skoleverdenen er jeg sikker på, at samarbejdet med bestyrelsen, trænere og frivillige bliver frugtbart”.

David kommer fra en stilling som lærer på Vigersted Skole, og bestyrelsen i Benløse Floorball Club understreger, at David skal fokusere sin arbejdstid på udvikling, så arbejdstimerne ikke drukner i driftsopgaver.

Har du spørgsmål, så kontakt formand Camilla Holm på bfcfloorballclub@gmail.com eller tlf. 29 89 77 77.

David de Fries i aktion på IKA, Idrætsakademiet i Ringsted.