Benløse slog Skanderborg 9-3 søndag eftermiddag i Dansk Kabel TV Arena i en kamp helt uden betydning for tabellen. Nu venter kvartfinalerne, hvor Benløse har valgt at møde Hvidovre.

Det gik som præsten havde prædiket. Benløse, der allerede var sikker på 1. pladsen i grundspillet, vandt over Skanderborg, der tilsvarende havde sikret sig 6. pladsen. Med tanke på, at kampen reelt ikke havde nogen betydning, var der forbavsende god fart over første periode – også hvad gælder nærkampe og skærmydsler spillerne imellem.

3

Dejligt gensyn med Lasse Hartvig i Benløse-målet, da han afløste Emil Brixager i 3. periode.

Hjemmeholdet åbnede i højt tempo og producerede mange chancer, og at det kun blev ved Daniel Nygaards ene træffer kan Skanderborgenserne i høj grad takke keeper Mathias Hansen for. Skanderborg er bestemt ikke noget ueffent hold, og det viste jyderne flere gange eksempler på. Gæsterne hang med til 2-2 midtvejs i anden periode, før der blev skudt hul på unge Hansen og 2-2 blev til 7-2 på en halv periodes tid.

Ungt skyts
Benløse-træner Jens Hagbarth mixede undervejs gevaldigt rundt i kæderne og sendte det unge skyts på banen. Det gav bonus, og blandt andet Rasmus Ravn, Anders Christensen og Mikkel Christensen kvitterede med mål. Sidstnævnte endda to af slagsen. Benløse endte med at vinde tredje periode 2-1 og dermed sikre sig den endelige sejr i grundspillet med 10 points ned til nr. 2 og en målscore på plus 101.

– Det var en kamp, vi egentlig bare skulle igennem uden skader og med spilletid til alle, og det lykkedes, konstaterede cheftræner Jens Hagbarth efter kampen, hvor han naturligvis også glædede sig over at gå ind i slutspillet med en frisk sejr i bagagen.

Vælger Hvidovre i slutspillet
Med 1. pladsen i grundspillet vælger Benløse sin modstander i kvartfinalen blandt nr. 4-8. Her er valget faldet på Hvidovre. I grundspillet har Benløse vundet to gange over Hvidovre: 12-2 hjemme og 5-0 ude. Der er ingen vej uden om, at Benløse går ind til bedst af 5-kvartfinalen som storfavorit.

– Der er ingen lette modstandere, og Hvidovre skal på ingen måde undervurderes. Det er faktisk et hold, der mange gange har drillet og slået Benløse, siger Jens Hagbarth, der i den kommende uge skal sætte sit hold op til opgaven. Både taktisk og mentalt.

Det er første gang Hvidovre og Benløse skal mødes i slutspillet.

Floorball-ligaen, 18. runde
Benløse – Skanderborg 9-3 (1-0, 6-2, 2-1)

10.13: U2 Jesse Fortunato, Skanderborg
14.41: 1-0 Daniel Nygaard (Jacob Bøge)
20.27: 1-1 Christian Bendtsen, straffeslag mod Emil Brixager
21.30: 2-1 Rasmus Ravn (Daniel Nygaard)
22.46: 2-2 Mikkel Enggard (Nicklas Højholt)
26.39: U2 Jeppe Skaarup, Skanderborg
27.42: 3-2 Daniel Mac Cabe (Mathias Glass)
31.54: 4-2 Anders Christensen (Daniel Mac Cabe)
35.04: 5-2 Joel Berg (Daniel Nygaard)
38.28: 6-2 Mikkel Christensen
39.55: 7-2 Mathias de Fries (Tim Jannerup)
46.09: 8-2 Mikkel Christensen (Andreas Bilenberg)
51.01: U2 Nicklas Højholt, Skanderborg
52.13: 9-2 Daniel Mac Cabe (Jacob Bøge)
52.13: Time out Skanderborg
54.28: Time out Benløse
58.41: 9-3 Thomas Havelka (Christian Bendtsen)
59.32: U2 Nicklas Højholt, Skanderborg

Udvisninger: Benløse ingen, Skanderborg 4x2min.
Dommere: Troels Arpe-Strøm og Ronnie Andersen
Dansk Kabel TV Arena, 120 tilskuere