De regerende mestre satte en stopper for Benløses sejrsrække i 2017. Vendsyssel vandt 8-6 i Nordjylland. Benløse fører dog fortsat rækken.

Det var blev en kamp op af bakke for Benløse, selv holdet kom foran både 1-0 og 2-1 i første periode, der sluttede 2-2. Det første mål scoret i undertal af Jacob Bøge.

Læs hvad Floorballnyt skriver om kampen
L
æs hvad Vendsyssel skriver om kampen

Benløse fik lidt at tænke over i Brønderslev...

Benløse fik lidt at tænke over i Brønderslev…

Elendig start på 2. periode
Fra anden periodes start skulle Brønderslev nemlig kun bruge to minutter for at bringe sig foran 4-2. Og efter en halv times spil var nordjyderne foran med hele 6-2 efter en effektiv periode, hvor duoen Andreas Glad og Niklas Juul førte an i vanlig stil.

Benløse havde dog ikke kastet håndklædet i ringen. Første reducerede Mathias Glass til 6-3, og kort efter scorede Tim Jannerup i power-play til 6-4.

Uskarpt power-play
Det var ellers en dag, hvor Benløses normalt skarpe power-play var rustent. Det blev symboliseret ved en dobbeltudvisning til Vendsyssel sidst i anden periode, hvor Benløse var to mand i overtal i halvandet minut, men ikke fik scoret trods gode chancer. Det var en gylden mulighed for at bringe sig på omgangshøjde.

Benløse fortsatte jagten på et comeback i tredje periode, men Vendsyssel fik hurtigt lidt igen, da føringen blev udbygget til 7-4. På trods af fortsat fight og fuld satsning kom Benløse aldrig tættere på end to mål, og Vendsyssel blev dermed det andet hold, der formåede at slå Benløse i grundspillet i denne sæson.

– Vendsyssel er et godt hold, og vi var bare ikke gode nok på dagen. Og så kan man ikke forvente at vinde, sagde Benløse-træner Jens Hagbarth efter kampen.

Tæt slutspil venter
I tabellen er Benløse 5 points foran Rødovre, der vandt en knusende 16-2-sejr i Aalborg. Netop Rødovre kommer til Dansk Kabel TV Arena lørdag den 25. februar kl. 15. Med en sejr i den kamp vil Benløse være meget tæt på den samlede sejr i grundspillet.

Uanset hvad venter et uhyre tæt slutspil, hvor flere hold står med muligheden for at spille sig i DM-finalen, der løber af stablen den 20. maj i Dansk Kabel TV Arena i Ringsted.

Floorball-ligaen, 14. runde
Vendsyssel – Benløse 8-6 (2-2, 4-2, 2-2)

Udvisninger: Vendsyssel 6x2min., Benløse 3x2min.
Dommere: Kim Falgren og Torben Rafn
Brønderslevhallen, tilskuertal ikke oplyst

Benløses point og udvisninger
Jacob Bøge 1 mål, 2. min.
Mathias Glass 2 mål
Joel Berg 1 mål og 2 assists, 2 min.
Tim Jannerup 1 mål og 1 assist
Mathias de Fries 1 assist
Daniel MacCabe 1 assist
Daniel Nygaard 1 mål
Niklas Elfving 2 min.