Benløse led sæsonens første nederlag, da midtsjællænderne måtte rejse hjem fra Sunds med en 7-5-nederlag lørdag aften. Kampen i toppen spidser til.

Det var en streg i regningen for Benløses ligamandskab, at bussen hjem fra Sunds ikke var pakket med tre points i bagagen. Samtidig var det et tydeligt signal om, at træerne ikke vokser ind i himlen for de sejrsvante midtsjællændere, der indtil opgøret på Herning-egnen ikke havde tabt en betydende kamp i denne sæson.

For de historisk interesserede var det i øvrigt også første gang nogen sinde, at Sunds slog Benløse i floorball-ligaen, og jyderne har fået et flot sæsonstart kun skæmmet af et overraskende nederlag til Aalborg.

Benløse på 2-0
Det begyndte ellers opløftende. Benløse tog som ventet greb om kampen, og U19-landsholdsspilleren Frederik Pil baskede to bolde i mål til 2-0-føring, begge på oplæg fra Joel Berg. Men så begyndte Mikkel Skovs kontrashow. Fire gange scorede Sunds-profilen. Først til 1-2 og 2-2, før navnebror Mikkel Christensen gav Benløse pauseføring på 3-2.

Derefter tog Skov over igen med mål til 3-3 og 4-3 i anden periode, hvor det slet ikke lykkedes Benløse at få bolden i kassen. Det var ellers generelt en kamp, hvor Benløse var spilstyrende og forsøgte og forsøgte, men Sunds-forsvaret stod godt og målmanden var en mur.

3-2-føring blev til 3-7
I sidste periode gik det helt galt for Benløse i de første minutter, da 4-3 blev til 6-3 med sølle 29 sekunders mellemrum. Sunds var hamrende effektive i kontraspille og fulgte sin taktik helt igennem.

Benløse fik chancen for at reducere på straffeslag, men Joel Berg brændte muligheden, og i stedet slog Sunds til men endnu en scoring. Det var et godt billede på Benløses aften, hvor tingene bare ikke rigtig ville lykkes.

Spidser til i toppen
Nede 7-3 satsede Benløse til sidst det hele. Det blev til to reduceringer fra Jesper Roland og Andreas Bilenberg, men tættere på kom ligaens førerhold ikke.

Benløse ligger fortsat nr, 1 i tabellen tre points foran Sunds.Også Rødovre og Copenhagen ånder Benløse i nakken, så kampen i toppen er helt åben.

VM-pause og pokalsemi
Næste ligakamp er først 7. januar i Aalborg, men inden da er der pokalsemifinale mod formstærke Copenhagen tirsdag den 13. december i Gl. Valby Hal. Den kamp gælder en plads i pokalfinalen lørdag den 14. januar 2017.

Fra 3.-11. december er Benløsespillerne David de Fries, Mathias de Fries, Daniel Mac Cabe, Jesper Roland, Jacob Bøge og Mathias Toftegaard Glass til VM i Riga, Letland.

Floorball-ligaen, 8. runde
Sunds – Benløse 7-5 (2-3, 2-0, 3-2)

03.16: 0-1 Frederik Pil (Joel Berg)
06.09: 0-2 Frederik Pil (Joel Berg)
07.07: 1-2 Mikkel Skov (Anders Holm)
07.15: U2 Andreas Bilenberg, Benløse
13.17: 2-2 Mikkel Skov (Søren Holm)
16.14: 2-3 Mikkel Christensen (Jesper Roland)
25.27: 3-3 Mikke Skov
39.57: 4-3 Mikkel Skov
43.17: 5-3 Kristoffer Handgaard
43.46: 6-3 Søren Holm
43.46: U2 Jesper Roland, Benløse
45.06: Joel Berg, Benløse, brænder straffeslag
45.06: U2 Anders Holm, Sunds
48.27: 7-3 Søren Holm
55.42: 7-4 Jesper Roland (Daniel Mac Cabe)
56.46: Time out Benløse
59.51: 7-5 Andreas Bilenberg

Udvisninger: Sunds 1x2min., Benløse 2x2min.
Jens Christian Skrubbeltrang og Per Bach Christensen
Sundshallen: Tilskuertal ikke oplyst